Дневен хороскоп

Хороскоп за 04 август 2020
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще ви се наложи повече да говорите, за да утешите някого или да му помогнете да намери правия път. Има голяма опасност да се увлечете в нравоучения. Внимавайте да не станете досадни.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Днес ще получите правилната информация, но трудно ще успеете да пресеете важното или просто ще се залавяте с прекалено много неща наведнъж. Филтрирайте според онова, което ви харесва най-много.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не позволявайте ината и неразбирането да ви обрекат на самота днес. По-добре е да отстъпите, отколкото да се държите за някакви закостенели идеи или да се правите на мъченици. Повярвайте, никой няма да го оцени.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес най-накрая ще ви се отдаде случай да покажете на околните колко много ваши прекрасни качества не са забелязали досега. Не се надувайте, ще развалите целия ефект.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Бъдете готови - предстои ви твърде сложен избор, при това в доста щекотлива сфера каквато са личните взаимоотношения. Някои ваши думи и действия ще учудят дори самите вас.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще бъдете малко лековерни, но пък това няма да ви навреди. Да ви измами никой няма да посмее, но пък да повярва човек в някакви небивалици си е забавно.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Колко дълго може да се оплаквате и да се жалвате от живота? Погледнете цветята, послушайте птиците, това е по-добър начин да си прекарвате времето. А пък като гледате и слушате, може и по-добре да ви стане.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ако искате да направите нещо така както смятате за нужно, а не както са ви обяснили, ще ви се наложи малко да се попреструвате. Не възразявайте, безполезно е. Просто слушайте, а после действайте както смятате.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Глупаво е да продължавате да спорите, ако аргументите на противника са неопровержими. Днес вероятно ще ви се наложи да признаете своя грешка и колкото по-скоро го направите, толкова по-бързо ще бъде забравена.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще бъдете малко лековерни, но пък това няма да ви навреди. Да ви измами никой няма да посмее, но пък да повярва човек в някакви небивалици си е забавно.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес ви е обхванала една лепкава английска депресия, та чак вие не се понасяте. Излезте навън, пообщувайте с хората. Малко слънчеви бани ще ви се отразят добре, пък и толкова романи започват така - със слънчеви зайчета и закачливи разговори. Изживейте живота си сякаш сте в роман. Пуснете черните мисли да видят слънцето.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Ще привличате цялото внимание, ще се намирате в центъра на всички събития. Ако се стремите към лидерство, днес ще го получите на тепсия. Подходящ ден за рекламни активности.
Хороскопи от astro5.net

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета

Приятели