Дневен хороскоп

Хороскоп за 24 април 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ден голям, ден безкрай, пълен със мечти. Днес ще сте като един продавач на надежда и плавно ще се носите по течението. Огледайте се за пристанище, където да акостирате.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Не отлагайте промяната. Станете промяната, живейте в нея. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг!
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Започвате новата седмица с големи амбиции. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще се чувствате в свои води. Настроението ви ще е отлично и ще горите от желание да го споделите с целия свят. Наистина сте невероятни!
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Думите на близък човек ще докоснат сърцето ви и ще се превърнат в онази искра, с която можете да запалите Слънце в душите на другите. Така се случва, като с олимпийския огън, просто предайте нататък.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Определено днес няма да ви се иска да действате сами. Желаещи да ви помогнат дал Господ, но дали всички ще изпълнят високите ви критерии? Не бъдете прекалено претенциозни, но и недейте да гледате през пръсти. Накрая отговорността носите вие.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Леко напрегнати започвате седмицата, а това ще се отрази зле на нещата, които правите. Опитайте да се отърсите от напрежението, погледайте цъфтящата природа, идете на фитнес, купете си нещо ново, изхвърлете нещо старо. Променете се.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Отпуснете се в мълчание и идеите сами ще дойдат. Вие сте генераторът днес, така че ви чака важна работа. Вярвайте си повече, говорете по-малко и просто действайте!
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Денят може да е доста енергичен, но ще сте склонни да приемате нещата твърде лично и това може да попречи на професионалните ви отношения. Най-добре ще е ако успеете днес да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Най-добре ще се чувствате, ако работите в екип или поне ако намерите хора, които изцяло споделят мнението ви. Нуждаете се от сигурност и ако намерите съидейници ще усетите истинска подкрепа.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес трябва да сте много внимателни в действията си, защото може да реагирате неадекватно и да не постигнете онова което очаквате. Сигурно ще сте неудовлетворени от събитията, но по-късно ще разберете, че всичко случващо се е един урок за вас.
Хороскопи от astro5.net

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета