Дневен хороскоп

Хороскоп за 24 август 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Проявете благоразумие по материалните въпроси. Нали си давате сметка, че човек не е вещите, които притежава? Не оценявайте някого единствено по стойността на предметите, които притежава.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще действате бързо и съобразително и това ще ви постави в много изгодна позиция. Използвайте това положение, за да получите нещата, които желаете.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ключовата дума за днес е сътрудничество. Намерете хармонията в общуването с околните и не се опитвайте да търсите виновни и грешки, просто ги оправете. Заедно!
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще имате огромна нужда от неприкосновено лично пространство и всяко посегателство във вашата територия ще приемате много драматично. Нали разбирате, че това е само вашата собствена изкривена представа за нещата?
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Определено днес ще сте склонни да раздавате съвети на всеки срещнат. Днес е ден, в който е важно да покажете на околните, че сте помъдрели. А дали можете да поемете отговорност поради това?
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не се опитвайте да анализирате нещата-на парче-това е неестествено състояние. Разглеждайте ги в тяхната цялост, опитайте да ги погледнете от различни посоки и тогава решението, което търсите, ще дойде от само себе си.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Трудно ще ви е да се потопите отново в рутината, така че по-добре оставете нещата да се случват от само себе си, без да ги пришпорвате излишно.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Възнаграждението, което получавате зависи от количеството усилия, които влагате. Затова не се сърдете, ако не смятате, че не ви оценяват, причината най-вероятно е в самите вас - не правите нещата както трябва.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще се чувствате господари на положението, но не се увличайте твърде в тази роля, за да не ви цапардоса съдбата и да се чудите после какво и защо се е случило. Играйте, но забравяйте къде сте и кои сте всъщност.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес може да се наложи да направите някои компромиси, а те влекат след себе си психологически стрес или физиологични разстройства. Не си го причинявайте, намерете друг начин за справяне с проблемите.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Давайки си сметка за нещата, които ви карат да се чувствате неудовлетворени, автоматично трябва да потърсите начините, за да направите живота си по-щастлив и пълноценен. А такива има много, просто се огледайте или попитайте някой наблизо.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще действате доста безразсъдно и това може да се отрази доста зле на общественото ви положение. Денят е доста труден и ще бъдете принудени да предприемете нещо. Само не си забравяйте главата у дома преди да излезете.
Хороскопи от astro5.net

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета