Дневен хороскоп

Хороскоп за 23 февруари 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ден на професионалните предизвикателства. Ще успеете да докажете качествата си, а това ще ви донесе не само удовлетворение, а и признание от подходящото място и правилния човек. Не разчитайте на случайността, подгответе се предварително.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Има неотложни финансови въпроси за решаване, плащания на сметки, които трябва да се извършат днес, затова не отлагайте във времето. В емоционален план е малко по-спокоен деня, комуникацията с колегите/приятелите е лесна. Пътуванията носят успех.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще се вълнувате от необикновени неща и ще се срещнете със странни хора.. Промяната в рутината едва ли ще ви притесни, напротив може само да ви провокира. Доверявайте се на интуицията си, тези сигнали не са за пренебрегване, направете нещо, за да промените нещата.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Малко странно може да се чувствате днес. Опитайте се да проявите повече твърдост в отношенията си, казвайте НЕ, ако се налага. Важно е да определите приоритетите си и да не губите времето си в дреболии. Не се опитвайте да анализирате, синтезирайте нещата.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Може би няма да се чувствате много комфортно днес. Все нещо ще ви гложди или няма да успеете да свършите, всичко което сте решили. Не се тормозете ненужно, оставете нещата Бог да ги нарежда.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Прекалено импулсивно, идеалистично и непрактично ще действате. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще успеете да овладеете екстравагантните си пориви и да свършите доста полезни неща. Определено ще влагате доста страст в действията си, но това може да доведе до излишно изнервяне на обстановката, бъдете по-внимателни.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще имате чувството, че не е краят, а началото на седмицата. Всичко около вас ще е под пара, а това общо взето ще ви кара да се чувствате добре - ангажирани и полезни. Лесно ще протичат всякакъв вид разговори, но в крайна сметка трудно ще изкопчите конкретен отговор. Не насилвайте нещата, сега само подгответе почвата за бъдещите по-сериозни преговори.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Доста успешен може да бъде този ден, особено за работещите с чужденци или за тези, които се занимават с крупни дейности. Не се разпилявайте и не излагайте житейската си философия пред всеки срещнат, имате и работа за вършене.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес най-добре ще работите в екип. Вие винаги успявате да се впишете по най-добрия начин във всяка компания, но днес ще сте просто ненадминати.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Сутринта ще сте сте малко нервни, но с напредването на деня ще се върне позитивният ви поглед към света. Сега е време за анализи и планове, действията ще почакат малко.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Сериозна работа ви чака днес, при това не особено творческа. Хубавото е, че ще успеете да я свършите, лошото е, че са възможни някои изненади, които може да объркат плановете ви.
Хороскопи от astro5.net

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета