Дневен хороскоп

Хороскоп за 01 март 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Динамично започва март. Важно е да се опитате да фокусирате енергията си в правилната посока. Обуздайте конфликтността и агресивността, тичайте, скачайте, изразявайте се с движение. Честита Баба Марта!
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще се чувствате като под заплаха, нищо чудно и някоя болест да си извикате. Обърнете се към себе си, към личната си сила. Доверете се на обстоятелствата и се опитайте да пуснете контрола. И днес си наречете онова ценно нещо, което ще придаде смисъл и вдъхновение на живота ви иси го закачете на ревера с мартеницата.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
За вас се отварят широко портите на Март. Не се опитвайте да избягате от подаръците на Баба Марта. Важно е да сте тук и сега и просто да се пуснете по потока на новото. Е, ще трябва и малко усилия да положите, но определено сте късметлии.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще имате нужда да се чувствате полезни, но най-важното да виждате постигнатия резултат. Всякакви безцелно мотаещи се личности ще разбудят у вас способността да намирате работа. Ще сте просто неуморни и все пак намерете време за почивка, уталожете емоциите.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще сте жадни за нови знания и нови хоризонти. Ще ви мами далечното, необяснимото, непознатото. Хубав ден да тръгнете на път, макар и с особено внимание, защото ще сте прекалено разсеяни да гледате нагоре и няма да виждате в краката си.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Нещата днес ще имат едно особена интензивност, която винаги е като допинг за вас. Ще ви провокирате да обмисляте стратегии, да изследвате и търсите скритите механизми на действие и естествено ще се опитате да увеличите собственото си влияние.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще сте обладани от особен дух на сътрудничество и толерантност. Идеален ден за оглеждане на нещата от всички страни и преценяване на тяхната пригодност за едно или друго.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Вие, както обикновено, ще действате практично в търсене на непосредствения резултат. Задължително отделете време, за да се погрижите за здравето си и най-вече за начина, по който се храните. Може би може да пробвате Великденски пости.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Бели и червени, днес ще имате нужда от изява, ще искате да ви забелязват, да оценяват качествата ви. Бъдете изобретателни, подхождайте творчески, правете нещата със замах, полагате началото на цял месец.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Един малко завихрен ден, в който ще ви се иска да избягате и да се скриете някъде по-далеч от цялата суета. Не се превръщайте в жертва на нечии амбиции. Потърсете своята опорна точка. И се опитайте да не реагирате емоционално.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Започва месецът на пробуждането, който сякаш отново ви вдъхва живот. Днес ще сте цял ден в движение с приповдигнато настроение, нуждаещи се от информация, от контакти. Време за обмен.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Започвате да усещате още от сега животворната сила на пролетта. Природата се събужда с този прекрасен празник. Днес ще имате нужда да се чувствате сигурни, уверени в крайния резултат. Трудно ще се убеждавате в стойността на отвлечени и неясни идеи. Внимавайте със сладкодумни продавачи.
Хороскопи от astro5.net

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета