Дневен хороскоп

Хороскоп за 24 май 2017
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес е хубав празник и дори да не сте пряко свързани с буквите, те винаги присъстват в живота ви. Гледайте да ги използвате добре, не ги хабете.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Дали защото е празникът на буквите, но днес ще се изкушавате да използвате твърде много букви, подредени в неподходящи думи. Имайте едно наум!
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ден да изразите любовта си и не само на думи, и не само с букви, а истински. Защото буквите са създадени да изразят звуковете, които народът ни е използвал, а подреждането и изговарянето им вече са отговорност на всеки един от нас. Бъдете разумни, бъдете отговорни.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Напрежението е някъде дълбоко скрито и въпреки, че всичко изглежда толкова приятелско и мило, усещате някаква нередност. Позволете си да се доверите на вътрешния си глас. И да го последвате.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Информацията е много, информацията е изобилна, но по-важният въпрос е как я използвате. Празникът на буквите днес може да Ви насочи и към това - как използвате думите - за лечение или за нараняване. И коя е онази сила, която е дала словото... А някои от отговорите могат да са доста практично ориентирани.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще се чувствате сериозно ангажирани. Щом е така-покажете го, не оставяйте нещата само на думи или на чувства. Застанете зад обещанията си.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ще сте в добро настроение. Имате желание за повече социални контакти, макар че ще сте малко по-нравоучителни от необходимо приятното за околните.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Идеи дал Господ, но нали трябва някой да поработи, за да станат реалност. Поне оптимизъм няма да Ви липсва, малко повече трудолюбие трябва.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Прекалено сериозно гледате на всичко и така сами убивате радостта от живота. А днес е празник, бъдете по-ведри. Открийте думите, които лекуват.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Един чудесен празник, празник на словото и духа. Най-малкото, което можете да направите е да изразите благодарността си с думи. В случая дори не е важно към кого, по-важното е да усетите благодарността към самото слово.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Денят определено ще Ви донесе късмет, макар че ще има какво още да се желае по отношение на нещата в семейството. Важното е да не забравяте поговорката, толкова свързана с днешния празник, Език мой, враг мой.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Интересен, силен, активен ден за Вас. Информацията ще приижда на талази и наистина може да благодарите на братята Кирил и Методий, че са направили възможно това - да записваме словото си. Само си помислете колко е силно и важно, а колко малко внимание му отделяме.
Хороскопи от astro5.net

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета