Новини от Розали

Ни Ло за пореден път побърка феновете си...
Момичета, за празнично вдъхновение ви споделям моите 70 идеи - направи си сам за празника.
Според Китайския зодиак 2019-та е Годината на Земния Глиган. Какъв е Глиганът като зодиакален знак, кои са неговите добри и лоши черти, както и какво е значението на елемента Земя. Научете всичко за Годината на Земния Глиган
Неподходящ предмет или лош избор могат да развалят и удоволствието от празника, и приятелските отношения
Колкото и да са необичайни, произведенията на висшата мода винаги ни кара да погледнем още веднъж, да се усмихнем от майсторската работа на дизайнера и неговия екип. Затова днес ви предизвикваме да познаете марката на роклята, с която видяхме Роузи Хънтингтън-Уайтли на Британските модни награди 2018.
Водата е необходима на всеки от нас и то всеки ден. Особено в случаите, когато искате да свалите килограми. Колко вода обаче трябва да пиете, ако искате да отслабнете?
Шестата книга от поредицата за брилянтния детектив Гърни е вече по книжарниците. „Запали реката“ е истински хитов трилър с интелигентен и актуален сюжет от автора, когото New York Times нарича истински майстор.
Седем от читателите на Розали имат възможност да спечелят една от оригиналните награди предоставени от филма "Мери Попинз се завръща", чиято премиера е в кината на 19 декември в дублирана и субтитрирана версия.
Коледа наближава, а с нея и голямото обикаляне в търсене на идеалния подарък. Нашето предложение: Nokia 5.1 plus - супер бърз и с мощен изкуствен интелект в достъпен пакет
Чудесата на Исус - между чистата вяра и скептичното недоверие
Шаманизмът е признат за най-древната професия, откриха американски учени.
На 17 декември в 14.00 ч започва продажбата на електронни винетки през сайта bgtoll.bg, през мобилно приложение и през терминали за самотаксуване.
"Ако й бях предложил малко по-рано, никога нямаше да се стигне до това. Нямаше да ни нападнат, аз нямаше да попадна в болницата и тя нямаше да изчезне завинаги от живота ми. Достатъчни биха били трийсет секунди, може би дори по-малко. Защото понякога е необходимо само толкова, за да се унищожи цял един живот."
Въпреки екипите от стилисти, които стоят зад тях, звездите също имат своите лоши моменти по отношение на модата. Вижте кои дами попаднаха в нашата традиционна класация: Модни гафове 2018
Ако се чудите какво да подарите за Коледа на приятелско семейство или роднини, може да заложите на подарък, който да направи дома им още по-уютен и красив. Вижте идеи за коледни подаръци за хюга дом.
Ангината, позната още като тонзилит, е заболяване, което засяга малки и големи, протича болезнено и неприятно. Вижте 7 съвета какво да правите, ако се разболеете от ангина.
Празниците наближават, а с тях и вашето нетърпение какво ще ви подари любимият. За всяка жена това е добре познато. В повечето случаи тя отдавна знае какво да му купи, а той като че ли не забелязва нейните намеци.
Книгата е най-прекрасният подарък, който можете да направите някому на Коледа (а и не само). Книгата е уют, книгата е история, храна за въображението и за душата. Книгата е много личен дар. За да подберете правилното заглавие за някого, трябва добре да го познавате. Или просто да искате чрез книгата да му разкажете за себе си.
Персонализираната приказка, измислена от родителя специално за неговото дете има съвсем друга стойност в сравнение с добре познатите класически приказки. Как обаче да създадете собствена приказка? По силите ли е на всеки родител и защо е полезно това за децата, отговорите на тези въпроси може да открие, ако продължите да четете:
Вижте 23 идеи как да украсите дома за празниците, така че да се радвате на красива и уютна Коледа със семейството.

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета