Новини от Розали

Рачупете стереотипа и декорирайте дома с акценти на точки. Декорът на точки ще ви зареди с настроение и ще внесе колорит в стаята. Ето и някои идеи.
70-годишният Арнолд Шварценегер се чувства по-млад с поне 2 десетилетия, защото все още работи усърдно и се радва на „страхотен“ живот.
Жените, които редовно се занимават с колоездене, изпитват повишено сексуално желание.
Една жена от Северен Лондон е обявена за най-добър учител в света и е удостоена с награда от 1 милион долара.
Великденските яйца са основен акцент в празничната украса. Вижте 11 идеи как да направите великденските яйца по-пъстри и красиви.
Дънките са универсалната дреха. За дънките можем да кажем, че няма човек, който да не притежава поне чифт дънки в гардероба си. Затова е важно винаги да сме в крак с тенденциите при денима. Вижте кои са модерните дънки за пролет/лято 2018.
Това какъв човек сте до голяма степен определя и това как ще изглежда дома ви. Ето 5 типажа личности и как изглеждат домовете им.
Има лекарства, които само маскират симптомите ви, а проблемите с кашлицата стават хронични. Ето 11 лека, които обаче безотказано ще ви излекуват веднъж завинаги от кашлицата.
Как можем да помогнем на своите деца в тийнейджърска възраст да се справят с преценките и критики на околните? Ето някои полезни съвети към родителите, с помощта на които действат в тези деликатни моменти и да заздравят връзката със своето дете:
Как да се влюбиш в правилния мъж и да управляваш чувствата си.
На война и в любовта всичко е позволено – особено когато залогът е огромно наследство.
Коя е Луиз Бегшоу - бестселъров писател, политик консерватор, всеотдайна майка...
Вижте един еклектичен дом, който е 70 квадрата. Жилището има три стаи. В интериора преобладават ярките цветове, а стените са украсени с интересни надписи и послания, поставени в рамки. Еклектичен дом 70 кв.
Създайте празнично настроение, като украсите масата за Великден. Вижте нашите 85 великденски идеи за трапезата.
Бихте ли обзавели спалнята си в тъмни цветове? За скептиците сме приготвили 54 идеи за спалнята, които ще докажат, че тъмните цветове могат да се използват за интериора на дома успешно, стига да знаете как да ги съчетаете. 54 идеи за спалня в тъмни цветове
Тя е едва 28 годишна, но зад гърба си има завидна кариера на майка, любима и работещо момиче. Това е Аиша Къри, съпругата на звездата на NBA Стеф Къри.
За да е здрава и блестяща косата ви – най-красивият женски „аксесоар“, трябва да полагате специфични грижи и да посещавате редовно фризьора си. Но има и десет забранени жестове, защото увреждат фибрите на косъма.
Актрисата Анджелина Джоли заяви, че обича да вижда в огледалото как остарява, защото за нея „това е знак, че е жива“.
Бившият изпълнител на ролята на Джеймс Бонд Пиърс Броснан съобщи на индийските власти, че бил „измамен“ от компания, която го наела да рекламира нейния освежител на уста.
Румънски гражданин загуби дело в местен съд и не успя да докаже, че е жив.

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета