Новини от Розали

Мерилин не можеше да заспи, не можеше да намери покой. Стана по тъмно и зачака неспокойно деня.
Всеки път се повтаряше едно и също: Моника водеше досадните клиенти до имотите за продан, но никой не купуваше.
За мнозина идеята зад нумерологията е непривична и неразбираема: как така денят, в който сте родени, или името, с което сте кръстени, могат да влияят на съдбата ви?! Нима всички тези неща не са просто плод на случайни стечения на обстоятелствата? Вижте как рожденото ви число влияе на съдбата ви?
Изследователите знаят най-добре, че приключението няма граници. След като сте изкачили някой нов връх, веднага започвате да мислите за следващото предизвикателство. Като неустоим повик.
Както всяка страна, така и Гърция има свой "код" на поведение. Вижте кои са 10-те неща, които не бива да правите в Гърция. Не правете това в Гърция - 10 правила
Казват, че разнообразието е подправката на живота. Или може би подправката е разнообразието на живота? Истината е, че подправките са важни не само за добрия вкус на храната, но и за здравословното състояние на организма.
Можете ли да познаете марката на роклята на актрисата Приянка Чопра? Очакваме отговорите ви в коментар под статията, а един от вас ще спечели книгата
Представяме ви 50 стилни идеи за декор и обзавеждане на дома по последни тенденции в интериора.
Да бъдеш успешен означава да се събудиш рано - или поне така ни внушават постоянно.
Изследователи от Австралия и Великобритания откриха в зелените листни зеленчуци неизвестен досега фермент...
Ярки и свежи цветове, пастелни и нежни нюанси, които навяват усещане за слънце и пролет - така може да обобщим тенденциите при цветната палитра за този сезон. Вижте кои са актуалните цветове за пролет/лято 2019?
Сексът не винаги е романтично интимно изживяване. Понякога мъжете искат повече от това. И това повече често кара жените да настръхват. Вижте 6 вида секс, от които жените се ужасяват.
След като разбрахме, че тази година има сериозни промени при тенденциите в интериора, трябваше да видим как това се отразява на едно от най-използваните помещения в дома, а именно - кухнята. Как изглежда модерната кухня през 2019-та?
Бъбреците имат ключова роля за процесите в организма. Как да ги предпазим и да се погрижим за тях - вижте 6 съвета за здрави бъбреци.
Извеждането на разходка на новороденото е практика, която в някои райони на света е напълно различна нашата! Открийте кои са най-интересните методи за носене на новородено.
Възрастта на един човек може да бъде отгатната по много външни белези
Може ли броколито да обърне процеса на стареене?
За какво ви е хобито?
Имигранти от Русия са изградили цяла бизнес империя, изградена на раждания в Маями.
Американската актриса Глен Клоуз, която тази година е със седма поред в кариерата си номинация за престижната награда „Оскар“

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета