Новини от Розали

Употребата на черен пипер удължава живота.
Алисия Силвърстоун оцени високо веганската диета на сина си, твърдейки, че това го прави "спокойно момче"
На 1 юни празнуваме Международния ден на детето.
Световноизвестният български артист Христо Явашев - Кристо, е починал днес в дома си в Ню Йорк на 84 години.
Семпли и удобни, така може да опишем сандалите на лято 2020. Вижте кои са 6-те най-актуални модела сандали за сезон пролет/лято 2020.
Прахолякът, акарите и екстрементите им вредят на здравето ни, като най-често причиняват кожни оплаквания и влошават много състоянието на боледуващите от астма. Предлагаме ви няколко съвета да се преборите с акарите у дома.
3% от възрастното населението и 8% от децата в Европа са засегнати от различни хранителни алергии. Тези цифри изглеждат малки, но проблемът е от изключително значение, тъй като някои алергични пристъпи могат да завършат с фатален край.
Какво представлява неотантра? Най-общо казано неотантрата е осъвременена версия на традиционната тантра. Научете повече за неотантрата в следващите редове.
Вижте няколко оригинални идеи за обзавеждането на дневната. 38 идеи за малката дневна
Ролята на бабите и дядовците в деликатния период след раждането, е много важна. Ако не се установят съответните правила, обаче може да назрее семеен конфликт. Ето какво трябва да знаем за ролята на баба и дядо в периода след раждането:
Новото заглавие на издателство “Парадокс” е поетичната книга „Писма до Украйна“ от Юрий Андрухович. В нея авторът борави майсторски с метафорите и изпълва стиховете с музикално звучене, подчертавайки ги с всички възможни изразни средства – алитерация, асонация и т.н. – и с тях захранва този фестивал на образите, този парад на въображението.
Набеден от популярно дамско списание за най-желания ерген, лорд Николас Сейнт Джон става обект на неуморно преследване от страна на всички дами от висшето общество, мечтаещи за съп­руг.
По време на пандемията от COVID-19 и взимането на мерки срещу нея, кожата ни е изложена на двойно по-голям риск! Затова решихме да споделим с вас препоръките и съветите за често срещаните проблеми и за това как да се справите с тях на специалистите в грижата за кожата - Pierre Fabre.
Всички сме виждали такива видеоклипове неведнъж - обожават ги в социалните мрежи: куче до леопард , патета, играещи си с котка и дори хамстер в прегръдка със змия.
Сеул ще затвори отново за две седмици музеите, парковете и театрите.
Две проучвания, публикувани тази седмица, предполагат, че хората, заразени с COVID-19, които нямат симптоми са поне два пъти повече, отколкото се смяташе досега.
Обикновено говорим за добрите черти на различните знаци и премълчаваме лошите им страни. Но е полезно да научим и за тях, особено за най-неприятните, за да се предпазим или пък променим.
Топлата терапия за коса е стар и изпитан метод за заздравяване на косата. Той е особено ефективен при много суха коса. А най-хубавото е, че може да се направи у дома. Научете повече за топлата терапия с масло, кои са най-подходящите мазнини, които да използвате и как да направите косата си по-здрава и по-лъскава в домашни условия
Високият холестерол е голяма заплаха за здравето ни, понякога дори с опасни последици като сърдечен инфаркт или инсулт. Със здравословен начин на живот и правилно хранене можете да свалите нивото му без таблетки.
Рентгеновото изследване с контрастно вещество крие и някои подводни камъни. Можем ли да ги избегнем и какви са противопоказанията за назначаване на този диагностичен метод?

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета

Приятели