Новини от Розали

34-ото издание на Аполония се отличава с разнообразна и цветна програма, изпълнена с изненади за ценителите на родното изкуство и култура.
Лятното слънце е прекалено хубаво, за да го избягваме. Въпреки че сме наясно, че слънцето може да повреди кожата ни, все още правим всичко възможно, за да получим красив тен.
Двудневен траур беше обявен в Генуа заради рухването на моста, при което, по последни данни, загинаха 35 души.
Индия има намерение до 2022 година да изстреля в космоса своята първа собствената пилотируема космическа мисия.
Комарджиите и гълъбите много повече предпочитат големите пред малките награди.
Двойките, които правят любов три пъти седмично, изглеждат със 7 години по-млади.
Около 30 души загинаха във вторник, след като гигантски магистрален мост се срина край Генуа в северозападна Италия.
Имен ден празнуват кръстените с имената Мара, Мария, Марийка, Мари, Марин, Мариян, Марияна, Мариана, Мариан, Маша, Мика, Мира, Мариета, Мариела, Марио, Преслав и Преслава.
Верото е чудесен продукт - той не само мие съдове, но служи за почистване на всевъзможни повърхности. Оказва се обаче, че има ситуации, в които никога не трябва да използвате препарат за миене на съдове. Ето кои са те:
Венозната недостатъчност не е просто усещане за тежки и болезнени крака. Това е хронично заболяване, което води до разширени вени, а понякога и до по-тежки последствия. За щастие медицината разполага с ефикасни средства за лечение и превенция.
Масло от шеа, ший или още масло от карите е сред най-полезните и използвани природни средства за красота напоследък. Вижте 10 предимства на маслото от шеа, които ще ви
Вижте как да превърнете малкия балкон в кокетно и уютно местенце, на което с удоволствие да прекарвате прохладните летни сутрини и вечери. 55 идеи за малкия балкон
Независимо дали предпочитате кафето гъсто като катран или леко и пенесто като облак, много е вероятно денят ви да е започнал именно с чаша от ароматната кафява течност. Тази седмица ви питаме Колко кафета пиете на ден. Един от коментиралите читатели ще спечели книгата "Маркетинг без бюджет" от Игор Ман, Издателство: AMG Publishing.
Ню Йорк, 1944 г. На малкия остров Елис Лудвиг Зомер е запленен от гледката към блестящите кули на Манхатън, които шепнат за свобода след толкова години скитане из опасна, страдаща Европа.
Ервин Ласло и Антъни Пийк описват десетки конкретни примери, подкрепени от научни доказателства, които сочат, че след смъртта на мозъка съзнанието продължава да живее и с него може да се осъществи връзка.
Има естествена граница за броя приятели, с които можем да общуваме, показва ново проучване.
За да бъдете привлекателни за една жена, не е нужно да приличате на Кен или да карате кола последен модел, защото според ново проучване представителките на нежния пол забелязват много други малки неща.
Високото кръвно налягане е по-опасно за жените, отколкото за мъжете, установиха американски учени.
Ако ви допада еклектичния стил в интериора, ще се влюбите в идеите за цветна дневна. Еклектичният стил има много цветове и много детайли в интериора. Допада ли ви? 50 свежи цветни идеи за вашата дневна

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета