Новини от Дарик News

Новозeландски съпруг и съпруга починаха от естествена смърт през девет часа след 61 години брак, съобщи ДПА. Осемдесет и шест годишният Питър Бедфорд и неговата осемдесет и три годишна съпруга Рут са починали на 14 май.

Херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха три официални портрета от сватбения си ден в Уиндзор. Фотографиите бяха публикувани на официалните страници на двореца Кенсингтън в социалните мрежи.

12 писмени работи са анулирани на държавния зрелостен изпит по български език и литература, най-вече заради непредаден телефон, съобщиха от просветното ведомство. Интерпретативно съчинение или есе по стихотворението „Вяра“ на
Мъж почина, след като беше намушкан с нож от военен при скандал в Пловдив. Вероятно причината за конфликта е жена, която е имала отношение и с двамата. 

3-годишно дете загина заради родителска небрежност в Сливен. Момиченцето паднало в шахта с отпадни води. С помощта на следови кучета детето е било открито на километър от мястото, където е паднало – в пречиствателната станция до село Самуилово.
Новият директор на ЦРУ Джина Хаспъл встъпи днес в длъжност, предадоха световните агенции. Хаспъл положи клетва пред вицепрезидента на САЩ Майк Пенс. На церемонията в централата на ЦРУ в Лангли, щата Вирджиния, присъстваха и американският президент Доналд Тръмп и държавният секретар Майк Помпейо.
Седмокласниците се явиха на националното външно оценяване по български език и литература, писаха подробен преразказ от името на неутрален разказвач върху непознат текст от откъс на романа „Седем хайдути и едно магаре“ на Бранислав Нушич.

Най-новиАнкета

Няма добавена анкета